KANCHANJUNGA APARTMENTS CASE STUDY PPT

KANCHANJUNGA APARTMENTS CASE STUDY PPT

Notificami nuovi commenti via e-mail. Rispondi Annulla risposta Scrivi qui il tuo commento Kanchanjunga appertments Beyondnauvoo Says:. Smaller displacements of level were critical in this work in that they differentiated between the external earth filled terraces and the internal elevated living volumes. These subtle shifts enabled Correa to effectively shield these high rise units from the effect of the both the sun and monsoon rains. Ci dispiace, il tuo blog non consente di condividere articoli tramite e-mail. Stai commentando usando il tuo account Twitter.

I m going to present this amazing apt. Stai commentando usando il tuo account WordPress. Per ulteriori informazioni, anche sul controllo dei cookie, leggi qui: However, the garden terraces of Kanchanjunga Apartments are actually a modern interpretation of a feature of the traditional Indian bungalow: Mumbai, India Project Year: Kanchanjunga appertments Beyondnauvoo Says:. Smaller displacements of level were critical in this work in that they differentiated between the external earth filled terraces and the internal elevated living volumes.

Crea un sito o un blog gratuitamente presso WordPress.

The building is a storeyed reinforced concrete structure with 6. The central core was constructed ahead of the main structure by slip method of construction.

kanchanjunga apartments case study ppt

In a bungalow, the verandah wraps the main living area. This was largely achieved by providing the tower with relatively deep, garden verandahs, suspended in the air.

  CURRICULUM VITAE PARA AEROLINEAS ARGENTINAS

Ci dispiace, il tuo blog non consente di condividere articoli tramite e-mail. Pierdominici, Cemento, Rome — Oct. Stai commentando usando il tuo account Google.

Kanchanjunga apartment. Passive sustainable design. Case study

Invia a indirizzo e-mail Il tuo nome Il tuo indirizzo e-mail. Stai commentando usando il tuo account WordPress.

kanchanjunga apartments case study ppt

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Stai commentando usando il tuo account Twitter. The central core houses lifts and other services also provides the main structural element for resisting lateral loads. Notificami nuovi commenti via e-mail.

These subtle shifts enabled Correa to effectively shield these high rise units from the effect of the both the sun and monsoon rains. This technique was used for the first time in India for a multi-storeyed building. Kanchanjunga appertments Beyondnauvoo Says:.

Analysis of a case study /Kanchanjunga apartments

Rispondi Annulla risposta Scrivi qui il tuo commento Per ulteriori informazioni, anche sul controllo dei cookie, leggi qui: With its concrete construction and large areas of white panels, bears a strong resemblance to modern apartment buildings in the West.

Posted by rosslabindia Filed in Charles Correa Tag: I am a master student in University of Nottingham,England and as part of my dissertation i am doing case study of kanchanjungaMumbai.

kanchanjunga apartments case study ppt

Questo sito utilizza cookie. Click to apattments on Facebook Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Twitter Si apre in una nuova finestra Clicca per inviare l’articolo via mail ad un amico Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per stampare Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Reddit Si apre in una nuova finestra.

  UCL CS COURSEWORK COVER SHEET

However, the garden terraces of Kanchanjunga Apartments are actually a modern interpretation of a feature of the traditional Indian bungalow: Verifica dell’e-mail non riuscita.

I m going to present this amazing apt.

Charles Correa – Kanchanjunga Apartments, Cumballa Hill, Mumbai, | identity housing

Smaller displacements of level were critical in this work in that they differentiated between the external earth filled terraces and the internal elevated living volumes. N I know casr are going to enjoy my presentation…. Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un’icona per effettuare l’accesso: Mumbai, India Project Year: Whole structure is made of reinforced concrete.